.

Help jouw werknemers aan een inspirerende thuiswerkplek. We vertellen je graag wat je moet doen!

Bekijk onze leuke extra’s

Met ons basispakket geef je jouw medewerkers een uniek steuntje in de rug om van het thuiswerken het beste te maken. Maar heb je ook naar onze leuke extra’s gekeken? Daarmee maak je het wel heel speciaal. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze transport-service, of een boek als extra cadeau boordevol thuiswerktips. En met de online lezing over kunst maak je er echt een beleving van!

Snel inzicht in de kosten

Met ons offerte-systeem krijg je in een handomdraai inzicht in de kosten. Zie je mogelijkheden? Druk dan op indienen. Wij bellen je als het jou uitkomt om alles goed door te spreken. Is het helemaal helder en zie je het voor je? Dan gaan we voor jou aan de slag!

Verrassing!

We hebben nog een paar gegevens van je nodig en daarna is het tijd om het cadeau bekend te maken bij jouw collega’s. Vanaf hier kun je lekker achterover leunen. Ze ontvangen een feestelijke mail van ons. Deze mail bevat een code die jouw werknemers kunnen gebruiken. Uiteraard voegen we ook een heldere instructie toe. Mochten je werknemers nog vragen hebben, dan kunnen ze altijd bij ons terecht!

Online Catalogus

Bekijk alvast de selectie waar jouw collega’s uit kunnen kiezen

Onze Toonzaal

Hier kunnen jouw medewerkers terecht om een kunstwerk uit te zoeken en mee te nemen

Wist je dat..

We ook bedrijven inrichten met kunst? Als het thuiswerken op een gegeven moment niet meer nodig is en we weer gezellig op kantoor mogen werken! Lees hier meer over onze zakelijke abonnementen.

Thuiswerken.. Een stuk leuker met een thuiswerk-kunstwerk!